Over Evelyne Waerenburgh

Ik ben Evelyne Waerenburgh. Ik ben gehuwd met Mathias Leys. Hij is werkzaam als pneumoloog in het AZ Groeninge Kortrijk. Sedert 2011 zijn wij woonachtig in Beveren-Leie en samen hebben we drie prachtige kinderen.

Mijn diploma Gynaecologie-Verloskunde heb ik behaald aan de KU Leuven in 2011. Sedertdien ben ik voltijds werkzaam als gynaecoloog in het OLV van Lourdes ziekenhuis in Waregem. Samen met de collega’s hebben we een samenhangende dienst uitgewerkt met meerdere subdisciplines per arts.  Zo proberen we elke patiente op een zo goed mogelijke manier te behandelen.

Ook is er een nauwe samenwerking met de vroedvrouwen op de materniteit om ook daar in een huiselijke sfeer elke patiente goed te kunnen ontvangen.

Bij mij kan u terecht voor een algemene gynaecologische nazicht, uiteraard ook voor de verschillende problematieken die hiermee kunnen gepaard gaan. Ik doe ook zwangerschapsopvolgingen en bevallingen.

In het ziekenhuis zelf doe ik wekelijks ambulante verrichtingen, zoals hysteroscopie, colposcopie en dergelijke. Ook heb ik één operatiedag per week.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×